Reisverslag 2009

dag 5

dag 5

Hoezo regen en wind?

Haha, jonge jonge wat kan je slecht weer hebben he. Vanmorgen rond de klok van 8 uur zijn we maar gelijk gehuld in regenkleding te paard gegaan. Het heeft niet de complete dag gegoten, maar zeker wel gewaaid. Om de beurt waaide we bijna van ons paardje af.

 

Op zeker moment werd de huifkar stilgezet, waarom wisten we niet precies, tot we Ronald langs zagen komen rennen om een weggewaaide doos koekjes van Marianne snel uit de berm te vangen. Koekjes zijn super belangrijk voor Marianne, zonder kan ze niet mennen namelijk. Iedereen begrijpt, die koekjes moesten terug, het verkeer werd gewoon even stilgezet en de gevangen doos terug aan Marianne bezorgd.

We vervolgde de weg en onder de overvliegende KLM-toestellen vanuit Schiphol door bereikte we dan toch de manege Meers te Nieuw-Vennep. Heel hartelijk werden we ontvangen door 1 van de medewerkers, die gelijk een paar stallen klaarmaakte zodat onze dieren eventjes konden opdrogen alvorens zij de wei in konden.

Zelf hebben we genoten van de pizza die gesponsord werd door een paarden liefhebster uit de omgeving. Zij vond dat we goed bezig waren voor Brooke en gunde ons ook wat lekkers te eten.

Vanavond zullen we denk ik wel heerlijk slapen, want zo'n dagje kou en regen, haha, dat vreet energie :-)